Hoppa till innehållet
försumbart stöd

European Future Label

Försumbart stöd till småföretagare

Vi hjälper er med att skriva ansökningar hos ert lokala regionförbund

Introduktion

Försumbart stöd är en EU-förordning som gör att småföretag kan söka stöd inom vissa tematiska inriktningar. Oftast handlar det om grön omställning, digitalisering och internationalisering. I många fall kan det också vara lokala anpassningar med flera andra typer av utlysningar. Det är de lokala regionförbunden som stöttar småföretagen i dessa och i de flesta fall kan de gå in med mellan 20% och 80%, beroende på inriktning. Som företagare kan man söka upp till 1 800 000kr under en 36-månaders period.

Lite i skymundan kan tyckas bistår European Future Label även samtal med myndigheter om arbetsgivarstöd och lönebidrag för medlemmar inom European Social Label om så är önskvärt. 

Ansökningsprocessen

Kontakta oss på nedanstående formulär och berätta lite kort om ditt företag, vart det finns och vad du skulle behöva hjälp med. Vi återkopplar med lite uppföljningsfrågor och sedan sätter vi igång med själva ansökningen. Från en första kontakt till inskickad ansökan bör det inte ta mer än fem effektiva arbetsdagar, förutsatt att det ni vill söka för är förhållandevis enkelt att beskriva i text. Viktigt att notera att det är utifrån ett regionalt perspektiv ansökningarna skrivs, det vill säga vad tjänar regionen på att gå in med medel i er verksamhet. 

[contact-form-7 id=”190″ title=”Kontaktformulär 1″]